Balklänningen

Äntligen har jag hittat den, min balklänning jag ska ha på mig på våran skolbal nästa vecka. Den är enkel och fin. Längtar verkligen till balen, ska bli jätte kul.


Aja, nu ska jag börja förbereda mig inför i morgon när jag ska redovisa en uppgift i NO.
Men vi hörs senare. Ha d ebra alla!

God morgon

Sitter och har precis ätit en god frukost, ska snart börja göra mig i ordning till skolan. Kan knappt fatta att de bara är en vecka och 3 dagar kvar i hela mitt liv som jag går i grundskolan. Tiden går så fort, inland önskar man att tiden bara kunde stanna så att man kunde njuta av stunden ännu mer. Aja...
Ska fixa lite saker nu, men vi hörs senare!
Ha de bra alla

only you

finns bara en jag tänker på hela tiden

Orkar inte mer snart!

Nu är det fjärde kvällen/natten jag sittre och pluggar i rad. Jag orkar inte med alla skol arbete snart, sån jävla tur att detta är näst sista veckan vi har vanliga lektioner. Skulle aldrig klarat av så här mycket plugg mer, de är knappt så at jag klarar d enu. Varför ska alla arbeten, prov, läxor nationella vara precis samtidigt? Samma vecka, samma dagar? Åhh, blir galen. Längtar till helgen då jag äntligen kan få sova ut!
Aja, ska fortsätta att plugga nu, men vi hörs kanske lite senare, ha de så bra!

The same

Lika så som min födelsedag började kommer den att sluta, med plugg. Nu sitter jag nämligen och pluggar igen. Fast nu arbetar jag med SO inte med NO som jag gjorde i går/inatt. Aja, ska inte slösa mer tid nu, ska fortsätta att arbeta, får se när jag blir klar idag.
Förutom att jag har pluggat väldigt mycket idag så har jag ändå haft en bra födelsedag. Har spelat en match idag också med damlaget och vi vann med ca 5 mål. Det gick väl inte så jätte bra för mig i anfall men helt okej i försvar.

Ska fortsätta plugga nu,
Ha de så bra så länge!


Klar och godnatt

Äntligen ärjag klar med det där arbetet! Känns jätte skönt, och de blev inte lika sent som jag trodde de skulle bli. Ska gå och lägga mig i min säng nu, men tror inte jag kommer kunna sova. Jag menar, jag fyller ju år idag, haha :P
Nattinatt alla, hörs senare idag

FYLLER ÅR!

Grattis till mig :D
Nu, idag fyller jag 16 år. Känns inte som att jag fyller 16,
känner mig fortfarande lika liten som de andra åren XD
Aja, födelsedagen börjar inte så bra aiallafall,
Jag sitter fortfarande och pluggar, men tror faktiskt jag är klar snart (hoppas jag).
Ska fortsätta arbeta nu, men vi hörs lite senare! <33

Sova? Nej, ska plugga...

Nu har jag kommit hem från min träning. Är faktiskt på jätte bra humör även om jag vet att min kväll kommer vara framför datan ch plugga. Har träffat Cribbe idag, de va länge sen sist, men äntligen sågs vi igen. Har saknat dig.
Aja, ska inte slösa på min tid mer nu, ska plugga hela natten om de behövs :/

Ses i morgon, och vet ni vad? Imorgon fyller jag år! :D
Ha de bra så länge!

Måndag

God dag och godmorgon alla. Sitter inne på min SO lektion och arbetar med mitt arbete om djurens rätt. Kan inte göra så mycket mer då min mail inte funkar och jag komme rnte in för att häma mitt arbete som jag höll på med hela dagen igår. Men har fösökt göra det jag kunnat.
Började senare idag som jag alltid gör på månagar nemlgen 10:25. med SO till 11:25. Hade jätte tur när jag kom hit då med moppen, polisen hade nämligen varit här och kontrolerat ala moppar och tagit flera, som tur var hade de precis åkt när jag kom inrullande med min, hehe. Så jag behövde inte vara orolig för att bli kontrolerad av poliserna. 
Snart har vi lunch från 11:25 till 11:55, och då börjar Matten och håller på till 12:55. Kort där efter klockan 13:00 börjar Engelskan och slutar sedan 14:00. Då är de dags att ta moppen ner till Skuru IP där vi ska ha våran handbollslektion och springa kopertest, är verkligen inte taggad på det! Sen fortsätter de bara med massa olika tester, inte kul :/
Efter skolen ska jag hem och fortsätta plugga, har jag truren kanske jag hinner träffa en person där i mellan. Senare har jag iallafall träning med damlaget.
Men ska fortsätta plugga lite nu. Ha de så bra alla!

blogg Flytt

Min blogg kommer inomkort att flytta till http://blohms.blogg.se
Lika så där är ni jätte välkommna att fortsätta följa mig och mitt liv.

Jag kommer medela senare när flytten är helt klar.

Ha de bra så länge!


Skolarbete

Åååh, snart orkar jag inte mer. Man blir ju helt galen av allt plugg som måste göras. Speciellt att man måste sitta pp helgerna för att plugga, det suger ännu mer. Det ända jag gjort idag är att plugga och det ända jag kommer göra idag är att plugga, Tråkigt! Men de måste ju bli gjort.
Ska bara påminna alla också om att jag fyller år på Tisdag, hurra! :D

Aja, ska återgå till mina arbeten nu, men vi hörs senare!
Ha de bra!

Ingarö, die Insel

God dag eller ska man kanske säga god morgon också till er som vaknar nu, hehe.
Dagen började bra idag, vaknade upp och jag hade Cecilia bredvid mig som sov över hoss mig. Idag ska vi två dra till Ingarö IP och se/lysna på Adam Tensta och på Markolioo. De ska inviga vårat nya IP, men ska man vara ärlig så vem åker ut till Ingarö för att uppträda liksom? XD hehe. Nej men de är klart man kommer hit, vi bor ju här och nån gång måste de ju hända nått extra kul på Ingarö och denna gång är idag. Så ska ta moppen ner dit sen men måsta hoppa in i duschen nu, eller ja så snart Cicci är klar duschad så är de min tur att duscha.
Men ni får ha de så bra idag alla så hörs vi senare!


Fredag

Idag har jag varit på Boovallen hela dagen och spelat fotboll med mitt kära handbollsklass, och gissa hur de gick? XD haha. Nej men de gick faktist bra! Vi förlorade första med 2-1, vann andra med 3-2, förlora tredje med 6-0 (hahahahaha) och i den sista matchen förlorade vi med 2-1. Så så dåliga var vi inte iallafall, hihi :P

Nu sitter jag här hemma och försöker komma på nått att göra. Ska kanske se på bio med min bästevän Cecilia. Men just nu känner jag mig inte på sådär jätte bra humör direkt. Haf för mycket tankar och kännslor just nu. Och för mycket hopp. Aja, ska ta nått att drika nu, men vi kanske hörs sen om jag orkar skriva nått.
Ha de bra alla!

Nattinatt

Godnatt alla, nu måste jag tyvärr stänga av min data, men vi hörs i morgon igen!
Sov gott och dröm sött!

Sporterna som är tvärtom varandra.

Helt otroligt nog fick jag reda på vad jag fick i Tyska Nationella proven idag (blev väldigt förvånad när jag fick reda på vad jag fick för betyg) och jag fick MVG på alla delar, hihi :D Fan va glad jag är, brukar inte gå så bra för mig i tyskan men denna gång gick det de ;)
Förövrigt så har jag precis kommit hem från min handbollsträning. Vi börjad emed att springa våra rundor vi har i skogen, sen var de dags för fys i 1 timma. Eftersom att vi var så ducktiga på fysen fick vi spela fotboll i 10 minuter också. Det var en bra uppladdning för det stora som händer imorgon. Vi ska nämligen spela en fotbolls turnering med klassen mot andra klasser i skolan. Det roliga är att jag går i en handbollsklass så nästan ingen av oss kan spela fotboll XD haha. Men själv har jag faktiskt spelat fotboll, men slutade precis innan jul. Saknar faktiskt det väldigt mycket, jag hade spelat i ca 7,5 år. Men ibland måste man göra stora val som förändrar och påverkar en väldigt mycket. Men sånt är livet.
Ska iallafall få spela lite forboll i morgon, haha :P
Ska gå och duscha nu, kanske hörs sen om jag hinner sätta mig vid datan igen.
Ha de så bra alla!

De sista dagarna i Grundskolan

Tiden i grundskolan är snart slut, 13 skoldagar är det som är kvar, jag längtar så till sommarlovet!


Döden känns nära

Äntligen hemma och jag är duschad och klar för att lägga mig i min säng som står här bredvid mig och väntar på att jag ska sova. Är så fruktansvärt trött och helt slut i kroppen. Har haft en tuff och lång dag i skolan med mycket tänkande som tillslut blir en för stor påfrestning för min hjärna som måste jobba sten hårt för att hänga med överallt. Det kan faktiskt förklara en hel del till varför jag ibland kan säga/komma med "blondin komentarer". Haha XD
Efter skolan var det bara raka vägen till sammlingen med damlaget som jag fuck vara med och spela med nu ikväll. Jag spelade faktiskt helt okej, men stukade ändå min fot. Jag hade fintat bort en i motståndarlaget och hade precis hoppat upp för att skjuta, men då tar den andre lagets tjej mig i armen och drar. Jag tappar balansen i luften och trampar snett när jag landar. Tjejen som gjorde det fick utvisning och vi fick straff.
Oturligt nog så blev det lika i matchen, även om vi ledde hela och var betydligt bättre. Men sånna matcher finns dom också.
Aja, håller på dö av trötthet nu, ska sova.
Godnatt!

3 timmar och 14 min

Nu är det "bara" 3 timmar och 14 minuter tills jag slutar skolan för idag. Direkt efter skolan ska jag samlas i Gustavsberg med damlaget. Ska nämlgen spela med dom ikväll mot Spånga.
Ska fortsätta att plugga lite nu, men ni får ha de så bra så länge så bloggar jag lite mer ikväll.
Hörs sen!

Off

Nu måste jag tyvärr stänga av min data för dagen, men vi hörs i morgon!
Godnatt och sov gott alla

Snart, snart, snart!

Om exakt en vecka fyller jag år! :D
Läääääängtar så, hihi (a)


Telefon

På ett sätt känner jag att jag kan prata om allt med dig, du lyssnar, och förstår och du visar tillbaka att du bryr dig och att du verkligen vill och gör allt för att försöka ha mig kvar som vän. De stärker mina kännslor för dig, tack för att du alltid finns där och vill prata, att du alltid ringer mig eller skickar sms varje kväll, att du alltid ställer upp, att du alltid bryr dig, tack!


Why?

Varför tänker jag alltid på dig?
Det är som att du alltid är med mig,
vart jag än är, vad jag än gör, hur jag än mår,
så finns du där alltid inom mig.
Men varför? Varför just du?

Because you live

Staring out at the rain with a heavy heart
It's the end of the world in my mind
Then your voice pulls me back like a wake up call
I've been looking for the answer
Somewhere
I couldn't see that it was right there
But now I know what I didn't know

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

It's alright, I survived, I'm alive again
Cuz of you, made it through every storm
What is life, what's the use if you're killing time
I'm so glad I found an angel
Someone
Who was there when all my hopes fell
I wanna fly, looking in your eyes

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky
Because you live, I live

Because you live there's a reason why
I carry on when I lose the fight
I want to give what you've given me always

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has everything I need to survive

Because you live, I live, I live


I'm sorry

Snälla ge mig chansen som du vet att jag är värd,

jag har en dröm i mitt huvud och den slutar ej såhär.

Jag ber dig om en sak men förstår om det är svårt,

men förstör inte det som en gång varit vårt.

Och nu ger jag dig tid utan att veta hur det går.
För jag hoppas att allt någon gång ska bli vår.

Jag var lyckligast i världen när jag hade dig här.

Nu ser jag dig le och jag är inte där.

Du gav mig glädje varje gång jag såg dig le,

nu tappade vi nästan allt, alla vet hur det é.

Att ge allt av sig själv, fast man ändå vet hur det kommer bli.

man fejkar sin lycka och sen skiter man i't.

Men med dig var allt på riktigt, ingenting var fel.

Jag hade allt jag någonsin önskat, hur kunde det gå så fel?

Hur kan det sluta såhär? När jag vet att det finns chanser,

så släpp mig inte nu och låt mig falla ner.

Jag vill vara kvar här hos dig, allt jag vill är att bli förlåten,
för om jag kunde så skulle jag ge dig hela världen.

Jag gjorde ett felsteg och du blev sårad en hel del,

jag vill inget hellre än att nu få dig hel.

Vill ha de som förut igen, för bästa vänner för alltid var de vi sa,

Och så vill jag att de ska va.

Jag är halv utan dig och mitt hjärta rasar snart isär.

du var som min egna syster, aldrig igen ska jag svika dig, jag svär!

Saknar dig, Förlåt!

Förlåt förlåt förlåt förlåt.


Skriven av mig till dig.


Påminnelse

Idag har jag verit på jätte bra humör, vet inte riktigt varför men ändå. Även om min dag inte började så jätte bra, jag missade nämligen min buss men tog då moppen istället och han till skolan iallafall, hihi :P
Fast jag vaknade av att mamma kom in i mitt rum och sa Grattis på namnsdagen! och så fick jag en present :D jag fick en längre t-shurt och typ en kjol. Tack mamma!
Grattis alla som heter Linn & Linnea på namnsdagen ;D
De har faktiskt inte varit så många som kommit ihåg min namnsdag idag, så får väl se om de är några fler som kommer ihåg det. Om dom inte gjorde det innan så lär de ju göra de nu iallafall, haha :P
Ska iallafall vara duktig och plugga lite nu.

Men ni får ha de så bra så länge!


God natt

Nu måste jag stänga av datan, man vill väl inte ha en sur pappa direkt ;)
Men vi hörs i morgon alla, godnatt!

Rakt in i hjärtat!


Så grymt bra han är!

stora vinnare

Har precis kommit hem från hallen där mitt lag spelade mot ett tyskt lag. Det var verkligen inte an kul match att se på, då vi vann med 42-10, haha ;D Men de va bra kämpat ändå av tyskorna ;P


Vill också säga att en mitt handbolls lag Victoria Bolander fyller 16 år idag! Grattis än en gång!

image150
Grattis gumman!


Ha de bra alla så hörs vi lite senare! Ska faktiskt läsa lite ur min bok nu som vi läser i skolan. Man måste ju vara lite duktig också, hehe ;)

home

Äntligen hemma och som vanligt så är alltid min lille syster hemma när man kommer hem. jag går alltid längre än henne i skolan, oretvist.
Men ska snart åka till hallen då mitt lag har match och vi ska möta ett Tyskt lag som är här i sverige på besök. Men hur mycket jag än vill så kan inte jag vara emd och spela. Jag har som otur är ont i halsen och är lite snuvig. Får hoppas at det går över till onsdag då vi har match mot Skånela.



image147


Men ska typ åka nu. Ha de bara alla!

Trafiken

Pappa ringde precis och sa att det var kaos i stan. Det var jätte mycket trafik och de gick jätte långsamt framåt. Aja, får man sitta här ett litet tag till nu då. Jag hatar verkligen bilköer. Att bara sitta still i en bil i flera timmar och komma typ 1 meter per minut, så himmla jobbigt! Usch, och varje vardag ska alla sluta typ samtidigt från jobbet klart de blir köer och kaos då. Men värst av allt är ju tunnelbanorna vid den här tiden. Att trängas och man klämmas ihop mot andra människor,alla ska i princip stå på samma ställe och det känns som att man ska dö av trängseln. Och den där värmen som blir i vagnen, blää :S
Aja, tur att man inte åker så mycket bil och tunellbanor den här tiden på dagarna. Åker för det mästa buss eller moppe, så de brukar vara lugnt då.

Ha de bara så länge!

Skolan är slut för dagen

Nu sitter jag här i vårat bibliotek i skolan och väntar på att pappa ska ringa och säga att han är snart här och ska hämta mig. Egentligen skulle jag haft lektion (handboll) nu men jag var tvugnen att skriva mitt Hemkunskaps prov som jag inte hade hunnit skriva tidigare. Provet gick faktiskt bra och jag hoppas på att få behålla mitt betyd som jag hade förra terminen hela vägen nu i slutet av nian. Men de tror jag att jag kommer.

Innan provet skulle jag öva lite på låten Bubbly som jag ska sjunga nästa vecka på våran skolas vårkonsär. Så med min onda hals och lete hesa röst just nu skulle jag öva. De gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Hade förväntningar på att de skulle göra mer ont i halsen än vad de gjorde när jag sjöng. Får höra hur de låter på konsären sen då, haha :P


Här är orginalet av låten iallafall.


Ska faktiskt ta och plugga lite NO nu, har NO inlämning nästa vecka som jag hade tänkt bli klar med denna vecka, så att jag slipper tänka på de senare.

Ha de bra alla så länge!

Måndag

God morgon alla, eller god dag kanske man ska säga.
Nu sitter jag på min SO lektion och bluggar, har faktiskr varit jätte duktig idag, har skrivit nästan 2 sidor, stolt haha ;)
Tidigare idag var jag på sjukhuset där vi träffade en läkare som kontrolerade och pratade lite om hur de är med min hörsel osv. Vi pratade också om vad som kommer att hända när jag flyttar till Göteborg, hur jag kommer vara skriven till olika sjukhus och så vidare.

Aja, lektionen slutar nu snart så ska vara duktig de sista minutrarna också.
Ha de bra alla så hörs vi senare.


En önskning

När jag tittade upp mot himmelen såg jag en stjärna falla,
ett snabbt vitt treck som syntes i en sekund.
Jag önskade mig något.
Det finns inget jag önskar mig lika mycket som denna önskning.
En önskning jag verkligen vill ska gå i uppfyllelse.
Gör den det då är mitt liv verkligen helt perfekt,
som en underbar saga.

Hos kusinerna

image141

image142

image143

image146

En vecka och 2 dagar!

Snart, äntligen fyller jag år! Om 9 dagar fyller jag 16 år, längtar som bara den dit.

Annars idag har jag varit hemma hos mina kusiner och solat och badat i deras pool. Jätte skönt! Ska lägga in några bilder lite senare på deras hus och så. Det är jätte fint.
När vi sedan åkte från mina kusiner så åkte vi till Märsta för att hämta min lille syster från hennes stadslagsutagnings läger. Sen åkte vi hem och jag och mamma la oss bredvid poolen och solade de sista timmarna med sol i våra solstolar. Har faktiskt fått mycket färg denna helg, jippie ;D

Vill också påpeka att bästa laget vann idag med 2-0, AIK föralltid i mitt hjärta!

Ha de bra alla så länge!


jag log, större än vad jag gjort på länge idag <3

Nu sitter jag här, i min kusins rum. Har inte speciellt kul men man har ju iallafall en data. Jag väntar faktiskt på två saker just nu. Det första är att Cribbe ska logga in på msn (a) och de andra är att min kusin ska ringa och säga att jag ska hämta henne. Har nämligen lovat att hämta henne från bussen, när den nu kommer XD haha. Men sånt är livet ;)
Ska försöka vara lite social mot dom som fortfarande är inne på msn och skriver till mig, hehe.
Hörs senare!

Bir galen

Jag förstå verkligen inte vad som kan vara problemet!?
Du kan väl tänka och känna känslor? Eller?
För oftast känns det som att du inte gör de.
Jag vet inte om de är jag som gör något fel,
eller om de är själva jag som är felet(?).
Jag har ingen aning,
men jag vet hur det känns att bli "behandlad" såhär.
Jag kan lova dig,
fortsätter detta var bered på att troligen...
Nej, de kommer aldrig ske,
för jag kommer aldrig bete mig som du.
Tror inte du förstår,
men, ja, jag blir sårad...


Hos kusinerna (sol & bad)

Hann tyvärr inte skriva nått igår, var ganska upptagen med allt och alla. Men idag ska jag vara ducktig (a) eller jag ska iallfall vara ducktig ikväll ;)
Just nu är jag hos mina kusiner i Tyresö, ska snart äta middag. Pappa, mina kusiners pappa och en kompis familjs pappa står där uppe och lagar mat. Det ska bli JÄTTE gott! Vi ska äta först en jätte god förrätt och sen ska vi äta lamm, åh vad jag längtar! Sen är det dags för efterrätten å klart och den kommer bli lika god den med ;)
Men gissa vad jag har gjort hela dagen idag? Jo, jag har solat och badat i deras pool :D Och jag har blivit brunare :D hihi
Kommer nog skriva nått mer idag lite senare, men just nu ska jag upp och vara med barnen i kompis familjen. De är 10 och 9 år, och de ska jag vara med hela kvällen. De ska också sova här hos mina kusiner. Så min kväll kommer bli väldigt fartfylld iallafall. Kommer nog inte ha nån tid för vila en ända gång XD haha.
Men, men nu är det mat, hörs sen!


Ha de bra alla!


(kan lägga in bilder på deras hus och deras otroliga utsikt, älskar deras läge med huset och poolen så klart, haha ;) fast de har jag ju en hemma själv så, hihi (a) )

I'm sorry

Förlåt, nu var de väldigt länge sen jag bloggade sist. Har inte haft den där orken, villjan, kännslorna, händelserna för att hinna med bloggandet. Men nu ska de bli ordning igen. Ska börja blogga som vanligt i morgon, de lovar jag.
God natt alla så länge så hörs vi i morgon! :)


(I'm sorry! You know who you are!)

För mycket fritid (?)



Haha, fattar verkligen inte hur personen lycksts, snacka om hur längr och mycket den måste ha övat för att allt ska sita perfekt.

I don't understand

Varför ta någon annans saker? Speciellt inte från en person man kanske känner, man vet ju redan innan då att de tillslut kommer komma fram att det var en själv som gjorde det. Jag förstår inte, man är med kompisar man bara känner. Ändå händer detta. Va fan tänker man med då? Man borde ju fatta att enns namn kommer komma fram tillsut iallafall. Att vänner inte sviker, och snor saker av varandra. Vänner är några man borde kunne lita på, till 100%. Det gör jag! Men just era förtroende har sjunkit till 0%, ni som gjorde detta mot mig och min vän.
Får hoppas att jag får tillbaka allt nu. Allt som blivit bestulet.

Ni andra får ha de så bra så länge!
image78


VARFÖR?

Nu sitter jag här, mår skit dåligt, känns om att jag kan börja gråta när som helst. Igår, lördag var det en av de värsta dagarna i mitt liv. Allt hände på en dag. För det första saknar jag en person så mycket att jag knappt tänker på nått anna än honom. Men de värsta är att vi inte träffats på 1 månad och 9 dagar. Förstår du inte att jag saknar dig? Aja, hände lite saker och vissa tankar kom upp i huvet på mig den dagen. Inte roliga iallafall.
Senare på kvällen när vi kulle dra och jag skulle ta min väska var hela väskan borta! Tina hittade den sedan lite längre bort från där vi var, HELT TOM! Asså, fan va jag hatar allt just nu. Mådde så jävla dåligt igår, satt fan o grät vid brasan och hela vägen hem och när jag kom hem. Hemma försökte de andra lugna mig och srax efter somnade jag. Allt var så jävla pisst. Visste inte vad jag skulle göra. Plus att några av mina kompisar bråkade under kvällen, de gjorde ju inte saken bättre heller. I natt efter att jag somnat så vaknade jag efter nån timma bara och kunde inte sova. Jag visse inte vad jag skulle göra, vad jag skulle säga, jag mådde helt sjukt dåligt. Tänkte på allt och alla. Sov iallafall jätte dåligt i natt.
Allt mitt sminkt, parfym, borste, necesär, kamera, plånbok, pengar, bankomatkort, moppekörkort, andra plastkort osv. Allt är borta! De sjukaste var att jag kände alla som var där, förutom 1. Ingen av dom jag känner kan göra nått sådant, så de lär ju komma fram förr eller senare vem de var. Aja, ska inte sitta här och må skit, får hoppas att de kommer fram vem de var och vart alla mina saker är. Cicci och Tina är här och dom sov över, så ska vara lite social mot dom, med mitt så otroligt glada humör :S

Ha de bra alla!
image78


God natt

God natt alla och sov så gott! Min bästa Tina Nilsson är här och ska sova över, har varit med henne hela dagen idag. Alltid du och jag älskling!


image140
Linn Blohm & Tina Nilsson


NatiiNatt!
image78




Bara lilla jag

Nu, snart ska jag och Tina dra först till brunn för att köpa lite saker i mataffären. Sen ska vi åka till Södersved där alla andra är. Sen verkligen framemot denna kväll. Får hoppas på att de inte börjar regna bara. Att inte en till kväll blir förstörd av de hatade regnet. Aja, ska fixa i ordning mig lite nu, men vi hörs säkert sen!




image139
Jag osminkad, haha XD

Ha de bra alla!
image78




Hoppas du inte blir så sjuk

Cecilia Rahme,
min absoluta bästa vän,
vännen jag känt hela mitt liv,
vännen som aldrig sviker,
som aldrig glömmer bort än,
hon som altid ställer upp,
hon som man kan säga allt till,
hon som aldrig ljuger eller bedrar,
den bästa vän jag har.
Varför? Varför just nu?
Vi som hade planerat så mycket,
alltd skulle vi göra tillsammans,
Var du tvugnen?
Varför just körtelfeber?
Jag vet, de är inte säkert att de är de du har,
men tanken av att du kan ha det får mig att må dåligt,
kommer inte få träffa dig på mer än 1 månad nu,
hur fan ska jag klara mig?
Hoppas du blir bättre snart älskling!

Home

Så nu är jag hemma igen. Har haft en bra valborg med vännerna, synd bara att det där jävla regnet kom och förstörde alla våra planer för kvällen. Vi skulle ha åkt till södersved och typ grillat och chillat. Men nej så blev de ju inte så klart kom de där jävlans regnet. Åååh, hatar regn! Aja, vi fick en skön kväll hos Isabelle istället. Hade först tänkt att åka hem me moppen mitt i natten nån gång, men sov över istället.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har inte bestämt nått speciellt. Så får väl se hur de slutar, haha ;D Men träffa alla ska jag nog göra iallafall. Får hoppas att Cicci är frisk nu, eller iallafall friskare än igår. Stackare!


Ha de bra alla så hörs vi senare!
image78


RSS 2.0