Från götet

Varför jag inte skivit på länge nu är för att jag inte haft tillgång till internet. Men får låna Linneas data nu när hon är borta såpassade på att slänga in ett litet inlägg nu. Men hinner inte skriva så mycket ska läga mig nu och försöka sova, de är ju skola i morgon så man måse ju vara lite pigg iallafall. Hinner iallafall säga att jag har det jätte bra här nere. Har redan flera nya vänner som är underbara och som jag umgås mycket med redan. Klassen jag börjat i verkar vara kanon, alla är jätte sköna och pratglada. I min klass går bara handbolls och fotbolls personer.
Kan beräta lite mer imorgon ska iallafall lägga mig nu, an försöka att få upp några bilder på lägenheten också men kan inte lova något.
Ha de så bra och sov gott alla!

Hej då.

HEJ DÅ STOCKHOLM!

Kommer sakna er alla så otroligt mycket. Ni får komma ner och hälsa på mig när ni vill, de är bara att ring och smsa. Jag hoppas vi ses snart igen, och jag lovar att så fort jag har tid ska försöka komma upp hit igen och hälsa på er alla!
Älskar er alla, mina underbara vänner!


(flyttar till Göteborg idag, om ca 3 timmar går lastet ner)


Önskar tiden inte gick så fort

Jag kan inte sova men är det konstigt då? Jag menar, jag ska ju flytta i morgon (torsdag) och det är ju jätte mycket att tänka på. Jag ska ju lämna allt jag håller kärt här uppe till ett ställe där jag inte vet någonting,känner typ ingen och där ska jag bo ensam med en vän i tre hela år. Så det är väl inte så konstigt egentligen att jag inte kan sova?

Jag sov hos min bästa vän mellan måndagen och tisdagen och i går morse när vi vaknade ringde hennes mobil. Det var en kompis till oss som heter Elin som ringde och "frågade" om vi inte kund eåka hem till mig och ha film kväll och så, och självklart sa jag ja och vi åkte hem till mig. Grejen var att när jag kom hem fanns alla mina vänner där! De hade gjort en överrasknings fest till mig som hejdå och lycka till, till flytten till göteborg. De hade fixat allt bara till mig. Jag hade verkligen ingen aning om det, fan va glad jag blev och det är jag än! Hur jävla underbara vänner har jag inte genligen?? Jo de är underbarast! och jag älskar dom så gryyymt mycket!!! och fan va jag kommer sakna er! :'(
Ni har alltid funnits där för mig, alltid ställt upp och alltid varit så otroligt underbara. Det är inte förens nu jag verkligen förstår hur jävla mycket ni betyder för mig, jag vet inte vad jag ska säga, jag finner inte ord som kan beskriva min tacksamhet till er, ni är så grymt jävla underbara att jag inte vet vad jag ska skriva. Ser typ ändå inte tangentknapparna nu för alla tårar. Jag vill bara att ni ska veta, att jag älskar er nått så enormt mycket att jag knappt finner ord som kan beskriva min kärlek till er! Och jag hoppas och tror att det alltid kommer förbli vi, att vi alltid komme rhålla kontakten, för vi alla har känt varandra så länge och verkligen känner varandra så bra, det är inte många som har det så bra som vi har det tjejer! Det måste ni inse om ni inte redan gjort det(?). Kommer sakna er! Och tack för allt ni gjort för mig! <3333333333

Stockholmare

4 dagar kvar innan jag drar.
4 dagar kvar att bo här.
4 dagar kvar att bo på Ingarö.
4 dagar kvar som stockholmare.
4 dagar kvar innan jag lämnar allt.
4 dagar kvar innan jag kommer ångra allt...

3 år kvar innan jag flyttar hem igen

Bästavän




För alltid du och jag, vi har alltid sagt det och kommer alldit att säga det.
Jag älskar dig så otroligt mycket, kommer sakna dig så jävla mycket när jag flyttar! :'(
Du är mina drömmar om natten och mina tankar om dagen, föralltid bästa vänner!
Linn Blohm <3 Cecilia Rahme


Inte långt kvar

Idag är det två veckor kvar tills lastet går och jag inte längre i stockholm bor kvar.

RSS 2.0