Malta!!

Hej alla!
Idag kommer jag att dra till Malta med min familj och en kompis familj. I en vecka kommer ni att vara utan mig och därför så kommer jag inte kunna skriva något i bloggen men när jag kommer hem sen igen då har jag mycket at berätta (hoppas jag ;) hah )!
Jag hoppas på mycket bad och mycket sooool!
Men ni får ha de så bra här i kalla sverige så ses vi om en vecka.

image22
Jag i sommras.

Stadslaget

Äntligen är man med!!! :D
Idag var jag på stadslagsdagläger typ och efter lunchen fick vi reda på vilka som var "säkra" på att få vara med och få vara med och spela Sverige cuppen. Jag var en av dom som var SÄKRA !!! Jag är så himmla glad över det. Första träningen idag tycker inte jag att jag var så bra men i andra var jag mig själv igen och spelade ett bra spel. Jag tycker verkligen att alla i laget är super duktiga och alla förskänar en platts men tyverr får vi ju bara vara 17 totalt så några måste ju åka ut...
Är glad för att jag slipper gå omkring och vara nervös längre  ;)

Ha de så bra!

Moppen

Idag pajja moppen när jag var på väg hem. Helt plöttsligt i en nerförsbacke slutade den att fungera och vi var tvugna att stanna vid sidan av vägen. Jag försökte starta den igen men de gick inte.
Jag tog upp telefonen och ringde pappa och han kom och hämtade mig och moppen.
När vi äntligen kom hem och jag skulle rulla tillbaka den tills sin platts hemma på tomten, tror ni inte då att mopp jäveln startar?! Jo det är klart...
Men vi ska ändå lämna in den på lagning i fall de är något som är trasigt.
De var min "härliga" kväll de ;)

Hare bra!

Nästa vecka

Äntligen är de snart höst lov och jag ska dra till Malta! De ska bli kul,
men hade ändå velat vara hemma och vara med mina kompisar här hemma,
som jag annras inte hinner träffa så mycket eftersom att de är så mycket med handbollen och skolan nu.
Men hoppas att resan blir super kul i alla fall! Och hoppas mina vänner här hemme får det underbart!
Och så klart alla ni andra också, (även om ni inte har höst lov nästa vecka så får ni ändå ha det underbart!).

Vad ska ni göra nästa vecka då? Något extra kul?
Ha de bra!

Mig Själv

Jag som säkert många andra älskar att arbeta med mina händer, som tex att göra egna smycken, rita, måla osv.
Att arbeta med händerna har jag alltid varit bra på och jag älskar att skapa nya saker.
När jag ritar och målar behöver jag mycket insperation och målar ofta av saker och ting. Som tex ett foto på nogot/någon, kanske en fin blomma som jag får lust att rita av m.m.

Jag visa er några bilder jag har ritat/målat:
image16
Det här ska föreställer mig.
Tycker du att bilden är lik mig?

image17
De här ska föreställa ett lejon.



Några bilder på smycken jag gjort kan jag lägga in senare, hinner tyvärr inte nu. Men ni får ha de så bra!

Klippa Mig

På torsdag ska jag klippa mig och jag har verkligen ingen aning om hur!? Alla andra tycker olika saker och de gör image15inte bittbeslut lättare.
Jag har iof nästan alltid varit långhårig och nästan alltid haft samma frisyr så de skulle ju vara kul att prova något nytt.
Just nu har jag långt, ganska blont och jätte slitet hår.
Kan inte ni som läser ge lite förslag på hur ni tycker jag ska klippa mig. Jag har verkligen ingen aning...
Jag vet inte heller om jag ska färga mitt hår, har tänkt göra de men jag vet inte riktigt villkeb färg. Ska jag färga till Mörkbrunt?
Eller?
Aja, tack för att ni läser min blogg!


Flick-SM (handboll)

Äntligen har de första steget av flick-SM vart och vi ägde där upp i Piteå!


Gustavsbergs IF HK - Sikeå SK 40-9
Andra matchen I gruppen spelades mellan gruppfavoriten Gustavsbergs IF HK
och Sikeå SK. Här visade Gustavsbergs direkt från start var skåpet ska stå.
Man spelar tufft försvarsspel och kontrar sönder Sikeå med tempostarkt kontringsspel. Efter 10 minuter tar Sikeå timeout och då är matchen redan avgjord, ställningen är 9-2 till Gustavsberg. Resten av matchen fortsätter i samma stil. Gustavsberg leds av sin starka förstasexa med en mycket bra niometersuppställning I form av Alexandra Domeij, Victoria Bolander och Linn Blohm, starkt linjespel av Emma Helin och Anna Bergstrand samt vassa
kontringar på vänsterkanten i form av Sandra Rosteck och Sofia Nyström.

I halvlek har man sprungit ifrån till ledning 20-4 och precis innan slutsignalen har man hunnit upp I 40 mål och vinner matchen med 40-9. I Sikeå ger man trots allt aldrig upp utan kämpar hela vägen in I kaklet.

Matchens kämpe I Sikeå blir Flora Heldebro och Matchens Lirare I Gustavsberg
är lagkaptenen Alexandra Domeij.


Strömnäs - Gustavsberg 12-23
Efter lördagens spel hade Gustavsberg och Strömnäs kopplat greppet om de två första direkt kvalificerande platserna till Steg 3 I Flick-SM.
Dessa två lag möttes också i tredje matchen på söndag morgon.

Matchen inleddes jämnt med bra och tufft försvarsspel från bägge sidor. I mitten av halvleken gick Gustavsberg ut I offensivt försvarsspel och man lyckades där stjäla ett par bollar och med snabbt kontringsspel göra ett ryck, upp till ledning med som mest 8-3. Strömnäs kom dock tillbaka storstilat I slutet av halvleken med hjälp av bra skytte och fina kombinationer. I paus har Gustavsberg fortfarande ledningen men den har nu krympt till 10-8.

I andra halvlek går Gustavsberg ut på punkt på Strömnäs storskytt Louise Hedlund och då får Strömnäs problem. Gustavsberg stjäl enkla bollar, och kommer med fart och tryck i kontringarna. När också Gustavsbergs storskytt Linn Blohm kommer igång tillfullo så är Strömnäs chanslöst. Linn bombarderar Strömnäs sönder och samman under en period i andra halvlek. Gustavsberg drar stadigt ifrån till en säker seger med 23-12.

Matchens lirare I Gustavsberg blir Linn Blohm och I Strömnäs Louise Hedlund, storskyttar med stort register bägge två.    


Hornskroken - Gustavsberg 8 -28

Gustavsberg gjorde processen kort med Hornskroken i denna match. Man var överlägsen i det mesta och Hornskroken hittade aldrig något sätt att lösa upp Gustavsbergs försvarsmur. Halvtidssiffrorna skrevs till 13-2 och slutresultatet 28-8.

Matchens lirare I Gustavsberg blev pigga mittnian Victoria Bolander och i Hornskroken blott 13-åriga målvakten Emma Mattsson som höll ned siffrorna på ett storartat sätt. Därmed tog Gustavsberg en överlägsen gruppseger i detta första steg i USM. Det blir intressant att följa Gustavsbergs unga lag i fortsättningen. Laget består i stort sett uteslutande av tjejer födda -92 d.v.s man är ett år yngre än vad åldersklassen tillåter. Trots det visar man ett moget spel och en härlig sammanhållning i laget. Det kan leda långt!

Hämtat från:
http://www.alltomhandboll.nu/news.aspx?NEW_ID=2953

Fan va jag älsker er Tjejer! Alltid lika Kul med er!! <33


RSS 2.0