En solig dag




Idag har jag varit med denna lilla filur. Vi har typ legat på stranden hela dagen och bara slöat oss, jätte roligt va det iallafall! Har saknat dig nått så enorm mycket gumman. Förutom att vara med tina så har jag faktiskt hunnit med att fiska med familjen på kvällen och hunnit med en löpar tur ;)
Aja, ska fixa lite saker nu och sen måste jag försöka sova. ska upp tidigt för att jag ska till tandläkaren, Och gissa vad!? Jag ska bli av med den då :D Efter 3 år blir jag äntligen av med den.
Aja, natti natt alla!

Har inte glömt bort dig




Jag drömmer om de dagar då vi åter igen ses,
då jag kommer vara lyckligast vid din sida,
att slippa sitta här och undra hur du egentligen har det,
få se & höra dig, att få känna dina varma kramar igen,
jag saknar dig!


Middag i solnedgången

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har legat vi poolen hela dagen och slöat. Skulle åkt ut med båten men pappa han inte fixa med båten då klockan var ganska mycket så de fick bli imorgon istället. Och inte bara det, utan Cribbe hänger med då, så de kommer bli extra roligt.
Ikväll gick jag, pappa och mamma iallafall ner till havet och åt middag, va jätte mysigt, kom faktiskt ihåg att ta med kameran så tog lite fina bilder. Ska lägga ut dom också. Det blev kyckling, potatis och cola till middag, mums ;D
Aja, ska nog ta en joggingrunda ute nu snart, känner att jag har massa energi att göra av med, hehe.
Men vi hörs i morgon alla!





Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Åre. Har haft det jätte bra där uppe föruton att min lillesyster bröt nyckelbenet när hon cyklade ner för backarna. Men det är sånt som händer, fast de är så typiskt att de var just hon. Hörde att det var ca en cyklist per 60åk ner för backarna som gjorde en alvarligare skada, och hon var en av dom. Usch! Som "tur" var så var det sista dagen hon gjorde illa sig så hon hann göra allt det vi andra gjorde också (som att paddla i forsar).
Hela veckan har vi gjort massa olika aktiviteter och allt har varit jätte kul.
Lägger upp lite  bilder så slipper jag förklara allt:





Åre 19-26/7

Hej alla, sorry för det längre avbrottet i bloggen men jag kan tyvär meddela att det kommer fortsätta de kommande dagarna. Ska nämligen upp till åre med min familj och en kompisfamilj till oss. Komme rinte komm ahem fören om en vecka, så ni får försöka klara er utan mig så länge ;) hihi.
Det är inte säkert att jag kommer ha bra mottagning där uppe men ni kan alltid försöka smsa eller ringa om ni känner för det!
Ha de bra så länge!

Är det bara jag?

Finns det fler som mig som vill sova men inte kan? Man har för mycket energi och man vill så mycket att de bara inte går att sova. Önskar jag var mer "normal", vad nu normal är för något egentligen(?), men jag vill iallafall kunna sova när jag vill. Att bara kunna lägga sig i sängen efter en lång dag och bara somna in direkt. Men nej, det kan jag inte och varför? Det vet jag inte. Kanske jag egentligen inte bara vill sova? Kanske har jag så mycket att tänka på så att min hjärna/kropp inte har "tid" att slappna av och bara sova? Eller så är det bara det att jag inte gjort av med tillrekligt mycket energi på dagen så jag har mycket kvar till kvällen. Jag vet ju hur jag blir om jag inte fått träna på ett tag, jag blir typ hyper spidad :O (Fråga mina föräldrar de kan intyga! De är inte så glada när jag är det så XD då vill de inte ha mig i närheten, hehe)  Kanske är det så att jag inte tränat tillreckligt den senaste tiden? Det kan de nog vara, eller? XD haha.
Aja, får väl försöka hitta på nått så att jag nån gång somnar.
Ha de bra alla!

Mums

Idag som jag sa tidigare har mormor och morfar varit här. Först åt vi en god lunch och efter det satt vi och fikade. Det blev bara varmare och varmare i solen ju mer tiden gick så bada gjorde jag också lite senare efter fikat.
Har inte gjort så jäte mycket idag faktiskt, har för det mesta tagit det lugnt.
När pappa kom hem senare på kvällen började middagen lagas, och som alltid när pappa lagar sina kötträtter blev det jätte gott!
Nu sitter jag bara här i mitt rum och gör ingenting typ, ska nog sätta på en film och lägga mig på sängen.
Ha de så bra alla!

Tisdag 15/7-08

Nu var det länge sen jag skrev nått här i bloggen, ska nog ändra på det nu. Idag kommer iallafall mormor och morfar hit så nu har vi städat typ hela huset och fixat till utemöblerna så de står där det ska, hehe. Så nu kommer de väl när som helst, ska gå ock fixa till det sista nu., men kan skriva ått mer ikväll.
Ha de så bra så länge!




Syster



Trodde aldrig att det skulle förändras, men det gjorde det och jag är glad över det!
Ska bara säga, välkommen tillbaka min riktiga syster!



(foto: Linn blohm)

Du kommer aldrig lyckas ta ett bra foto på mig ;)


Vad händer?

Du vet lika väl som jag att om ni/du skulle villjat ha med mig skulle ni frågat mycket tidigare! Är besviken...


Promenaden


Äkta kärlek


Min Familj <3

Partille cup slut

Satt och skrev jätte långt och bra, tror ni inte då at alt raderas? Jo de är ju självklart det gör! ÅH, blir så sur när sånt här händer. Så jag får väl skriva om allt igen då fast orkar inte skriva lika långt så de blir en kort sammanfattning av de jag skrev tidigare..

Partille cup slutade inte alls som vi hade hoppats och trott. Sextondelsfinalen vann vi jätte lätt mot Bolton i lördags och vi var då vidare till åttondelsfinal där vi skulle möta Skuru IK. Ett lag vi väl känner till och vet hur de spelar. Men ändå förlorar vi.. Vi förlorade med ett ända mål. Vi fick 4 straffat mot oss som ingen var rätt dömd av domarna, de kunde varken svenska eller döma handboll. Jag hatar när en match slutar på et visst sätt bara för att domarna inte kan döma och dömer verkligen helt fel. Jag kan lova att om vi hade bättre domare skulle de bli en helt annan match än vad det blev och vi skulle haft mycket större channs att vinna matchen.
Den värsta var inte at vi unkte ut mot skuru även om vi vet att vi kan slå dem utan det var att mycket sämre lag kom längre än vad vi gjorde. Jag orkar inte ens förklara allt blir bara så jävla sur och illsen när jag tänker på det... Ni får kanske höra det nån annan gång.

Kan iallafall lägga ut några bilder från helgen.




Partille Cup 3-4/7

Hann tyvärr inte skriva mer igårkväll, vi gick på Liseberg igen, hehe. Men de två matcherna igår vann vi iallafall. Den första matchen var mot AK-28 1 och de skulle vara den tuffaste matchen i vår grupp, och det var den. Inte bara att dom var tuff motstånd som lag utan att domarna var inte alls bra. De dömde iprincip allt mot oss, inte kul. Men vi vann ju tillslut med 12-14.
Andra matchen igår var mot Kroppskultur UF 2 och den var "jätte svår". Nej, men vi vann den matchen utan tvekan med 26-6.
Efter matcherna och middagen gick vi till Liseberg igen och gick Gasten. Det var jätte kul. Inte för att jag är så lättskrämd med det finns ju några i mitt lag som är det, hehe. Så det var jätte kul att gå den med dom. Sen så åkte vi ju såklart saker också.


Idag har vi bara spelat en match. Motståndet var inte så bra men ändå (såklart) spelar vi jätte dåligt då. Vi skulle lätt kunnat vunnit med så mycket mer mål än vad vi gjorde men man måste ju spela sånna matcher också ibland. Vi vann matchen med 2-14. Imorgon är det dags för sextondelsfinal mot Bolton, får se hur dom spelar. Har inte mött dom på flera år så har inte så mycket erfarenheter av dom. Men vi hoppas på att vi vin ner iallafall, hihi.
Just nu sitter vi och tar det lugnt på hotellet, ska väl sätta på en film snart med alla andra.
Men ni får ha de så bra alla!

Partille Cup 2/7-08

Igår han jag inte skriva något så jag skriver lite idag i stället. Igår morse gick vi upp tidigt för att inte äta för nära in på vår första match i årets Partille Cup. Man kan inte säga att frukosten inte var god men man har ju ätit godare hotell frukostar förut.
Vi packade sedan ihop våra saker och gick till planen vi skulle spela som var i Valhalla. 08:30 startade matchen och vi skulle möta Hauketo IF. Första halvlek spelade inte vå så bra, missade flera 6meterskott, bland annat mycket kontringar. Så i frösta halvlek var det ganska tufft men vi ledde hela vägen och vinner sedan hela matchen med 7-18. Det gick mycket bättre i andra halvlek och vi satte lite fler skott från 6meter.
Medan vi sedan väntade på att få värma upp till våran andra match satt vi och kollade på de lag som slog ut oss förra året i semifinalen, och de vann även hela cupen.
Andra matchen var mot Flatås IL, ett lag vi aldrig mött eller sätt spela förut så vi visste inte så mycket om dom. Men de gjorde inte så mycket. För även den här matchen vann vi lätt med 20-4.
På eftermiddagen/kvällen var vi på Liseberg. Hade de jätte kul. Det näst sissta vi gjorde var att åka FlumeRide. I en "stock" satt vi 5 stycken, jag, Sofia, Victoria och två killar födda -90. Efter den "lilla" åkturen med dom hade jag i princip inte en fläck som var torr på hela mig. Det var kul och blött. Ju mer man väger tillsammans på en "stock" ju blötade blir man, och våran stocl var inte speciellt lätt, XD haha.
Läggdags var det sedan vid 23:00.



Just nu sitter jag på vårat hotell med pappas data och skriver lite, alla de andra ligger och sover, men ni som känner mig vet ju att jag inte direkt är någon med lite energi och så, hihi. Vi har iallafall varit och ätit frukost. Våra matcher är inte fören 16:05 och 18:25 så det är därför vi ligge roxh slappar just nu. Ska väl gå ut om ett tag och se andra lag spel.
Men ha de så bra alla så skriver jag mer senare!


RSS 2.0