Måndag 30/6-08

Snart har det gått en hel månad på mitt sommarlov, känns verkligen inte som det. Det kanske är för att det i princip regnat varje dag här hemma. Vilket sommar lov va? Och gissa vad, det regnar så klart här hemma idag igen! Vart är den där underbara solen som ska lysa på oss nu? Det är väl på sommarn solen ska lysa som mest och starkast? Aja, får väl bli ännu en dag hemma framför datan och TV:n. Vad kan man annars göra liksom?
Nu är jag inte längre själv hemma med mamma, utan nu har min syster och pappa kommit hem också. Så nu kommer väl allt bli som vanligt igen (?).
Ska iallafall träna med damlaget i kväll. Är faktiskt jätte sugen på det, har inte tränat sen i torsdags så har jätte mycket energi jag måste göra av med. Det kanske är bäst att jag gör de idag så att jag inte "spar" allt tills imorgon när vi ska sitta på ett tåg i tre timmar, lär inte bli så kul för de jag är med då att ha mig där, XD haha. Ska iallafall till göteborg i morgon och spela Parille Cup med mitt bästa lag Gustavsbergs IF HK F-92! Det blir det sista jag kommer göra med gänget. Dagen efter Partille Cup tillhör jag IK Sävehof så den här turneringen betyder mycket för mig, och mitt lag. Eftersom att inget kommer vara sig likt igen efter det här..
Aja, ska börja packa lite nu inför imorgon, ha de bra alla!






Min kväll hemma själv


Foto: Linn Blohm



Foto: Linn Blohm



Foto: Linn Blohm



Foto: Linn Blohm


Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig så har suttit och kolla på filmer i soffan, där jag också höll på somna vid flera tillfällen, hihi. Aja, ska väl lägga mig snart nu, ha de bra alla!

I wish I could be everything you want, but I can´t


Kroatien






I Måndags skrev jag en jätte lång och bra beskrivning av mina 9 dagars resa till kroatien med mitt nya handbollslag IK Sävehof, men tror ni inte då att när jag skulle spara så blev det något fel så att all text försvann. Jag blev så arg började typ gråta, hade suttit i 2 timmar och skrivit om varje dag och lagt in bilder och allt. Kände så meningslöst efter allt slit.
Så jag får väl kortfatta resan och lägga in flera bilder istället.

Jag hade det verkligen otroligt kul där, träffade nya vänner som jag redan nu fått en otrolig vänskap med. De värsta med resan var tiden. Det tog både lång tid att åka dit och att åka hem (mellen 27-30 timmar till och från kroatien från göteborg), likaså så var tiden för kort i kroatien, önskar vi kunde varit där lita längre. Med mycket regn, bad, skratt, sololja (haha, den kommer föralltid ha med sig minnen :'D vi som var där fattar, hehe), sjögurkor ( haha XD ), samma mat varje dag (usch!), den där glassen asså XD haha, träningar, fotarbete, försvar, IK Sävehof, Hammarbyarna (hehe), spindlar, små hus, Rovinj, havet...
Aja, en liten sammanfattning av resan. Kommer lite fler bilder snart...

En tid ingen vill ha, en känsla som inte är bra

Jag ville bara skrika, försvinna ut i det mörka ting som hade omringat mig i natten. Mina ögon så tårfyllda att jag inget kunde se, det ända som fanns i mitt huvud var en repris från de ögonblick som fick mig att vara såhär, att må såhär. Jag ramlar ihop på knä, tappar långsamt all ork och all kraft. Livs glädjen finns nu ej kvar, och sakta börjar min kropp ge upp. Ge upp all hopp och all tro på att de ska bli bra igen. Varför kämpa och hoppas, varför lägga ner så mycket tid, varför gå igenom så mycket tårar och svek, varför låta sitt hjärta bli krossat, varför gå igenom så mycket för ingenting? När jag nu redan vet att det aldrig kommer bli bra igen...


Hemma igen

Så, nu är jag äntligen hemme igen, efter mer än 40 timmars resa från Kroatien hem till mitt kära hus här på ingarö i stockholm. Kom hem hit för ca en timma sen har duschat och fixat lite nu efter att jag kommit hem. Ska nog lägga mig och verkligen sova ut i natt. Jag kommer berätta mer om Kroatieresan senare idag, kan börja med att säga redan nu att jag hade de grymt kul där nere. Men god natt alla så skriver jag mer senare!



Midsommar kvällen i Kroatien


Kroatien

I morgon ska jag och Linnea åka till Kroatien med vårat blivande lag IK Sävehof. Tåget från stockholm går klockan 06:00 i morgonbitti så det blir en tidig uppgång för oss. Måste senast åka vid 05:00 för att hinna in till stan, så de blir väl uppgång vid 04:00 antar jag. Tåget från stan ska ta oss ner till göteborg där vi sedan möter upp vårt lag. De är faktiskt lite pirrigt, de kommer liksom vara första gången vi träffar dom i morgon. När vi kommit fram dit ska vi åka buss en väldig lång resa fram till kroatien. Vi åker dit på träningläger, men självklart ska vi bada o sola också. Har kolla upp och det kommer typ vara 26 grader när vi är där nere medan det kommer vara ca 18 grader här uppe, haha. u ska jag fortsäta packa det mesta och sedan ska jag åka och köpa ett par skor och byta min bikiniunderdel. Efter det är de träning med damlaget och sedan ska jag hem och sova så jag orkar upp i morgon.
Ha de bra så länge!




Det finns kvällar man aldrig glömmer



Kommer sakna alla underbara kvällar med er alla!
grillning, fotboll, skratt, tokigheter, vännskap, kärlek, sorg, musik, sommar kvällar/nätter,
äkta vänner <3

inget mig utan dig

Vad är det som händer? Varför händer det här? Jag vet inte om du känner samma sak som mig, men den här känslan vill jag verkligen inte ha. Den är hemsk, obehaglig och den gör mina dagar mörkare. Kännslan av att vi glider ifrån varandra får mig att må riktigt dåligt, jag vill absolut inte att detta ska ske!
Saknar dig vill ha dig tillbaka här hos mig!


amazing


Sommarlov








Alla bilderna är tagna av: Linn Blohm (mig)

Barnvakt

Sitter här hos min bäste vän Cecilia och vi är barnvakt till hennes lillesyster. Vi har bakat kladdkaka och snart ska vi mumsa i oss den, Gott ;D Just ni sitter vi iallafall och ritar, ska jag vara ärlig så är Ciccis täckning snyggast, hehe ;D
Aja, ska vara lite social nu...
Ha de bra så länge!

Söt som socker

Känns som en dröm,
mår så otroligt bra vid din sida,
önskar det fortsätter så här nu,
du är det ända jag tänker på,
den ända jag vill ha.


Onsdag

Nu är de onsdag och pappa fyller år. Idag vaknade jag hemma hos Alexandra som jag hade sovit över hos, vr nämligen bal igår, hade de jätte kul. Annars idag så har jag haft spex foto och varit hemma hos min mentor och haft de trevligt med klassen där. Nu har vi precis ätit n god middag och ska snart äta efterrätt. Kan lägga in några fler bilder från balen lite senare, ha de så bra alla så länge!

Bal

2008 klassen

Vårkonserten -08

Glömde säga att förra Tisdagen hade vi Vårkonsert me skolan. Fattar fortfarande inte att jag vågade och att jag verkligen sjöng inför alla där, hehe.
Men jag var inte ensam från min klass som uppträde, även Adele, CT och Frida stod också på cen och visade upp sig. Dom va grymt bra!
Lite bilder från och två videor från konserten:
Adele & CTFrida (spelade piano)AdeleLinnFrejablandatVG



Filmer från olika framträdanden:
Sebastian: http://www.youtube.com/watch?v=kPY3_rXvx10&feature=related
VG och andra: http://www.youtube.com/watch?v=9W4Uoegwv2s&feature=related


Ha de så bra alla så länge!

Oj, oj, oj

nu var de jätte länge sen jag skrev sist :O har haft pronlem med bloggen vet inte varför men de har varit jätte jobbigt så de är därför jag inte kunnat lägga in några inlägg :/
Men, men nu ska de ses till att de ksa börja igen :)
Kom hem från Norge idag som vi hade varit med klassen och spelat en handbollsturnering och gissa vad!? Vi Vann den :D
Men i morgon ska jag först till skolan och städa sen ska jag hem och fixa mig inför balen. Ska till frissan och fixa håret innan också. Efter de ska man hem till Alexandra o sova över :)
Skriver säkert nått mer lite senare men måste fixa lite saker nu,
ha de bra alla

RSS 2.0