brasa, vänner, frihet

Snart nu ska jag sticka till Brunn för att träffa Cicci, Helene, Elin, Tina, Lina, Natta, Lollo, jaa många iallafall. Och alla är underbara. Kvällen med er kommer bli nice ;)
Ses snart och ni andra så hörs vi antingen ikväll eller inatt, vet inte riktigt när jag kommer komma hem, men nån gång blir de ju iallafall. Och vet ni vad? Tina ska kanske sova här, Fan va nice! :D
Aja, hörs sen alla! Och ha en bra Valborgs kväll ;D

image78


My friend

Snart kommer denna underbara älskling över till mid :D


image44

Valborg, överskattat?

Har äntligen kommit hem och ska snart träffa min underbara granne Tina. Skolan var helt okej, de ända vi gjorde va att ta hand om förskolebarnen och säga åt dom va dom skulle göra och så. Va med om de roligaste jag sätt på riktigt länge också, haha. Jag, Klara, Sofia och Adele skulle gå med ögonbindlar på en stig i skogen så skulle Linnea säga hur vi skulle gå. Tror ni inte då att alla vi går åt olika håll och Klara går rakt i värsta lerpölen och ramlar, haha XD Klara, du gjorde min dag mycket roligare, haha ;D
Mina planer för ikväll är iallafall att titta på brasan här ute hoss mig och sen ska jag träffa massa kompisar och troligen åka till en stran här på ingarö och grilla lite med vännerna. En chill kväll.
Nu ska jag iallafall börja fixa iordning mig till eftermiddagen och kvällen, ha de så bra alla!

image138

image78



Onsdags morgon

Hoppas, hoppas, hoppas att de kommer bli fint väder idag. Jag ska iallafal ta moppen till skolan idag, får hoppas bara att d einte börjar regna. Regna och åka moppe är verkligen inte skönt. Och de ska ju inte regna på valborg heller? Uschh! Hatar regn!
Aja. nu ska jag börja äta frukost och sedan åka vid 08:15 eller nått.


Ha en underbar dag alla!
image78



God natt

God natt & sov så gott så hörs i morgonbitti :) <3

En fin sång...


A Happy day

image137
Cecilia & Linn            



Är faktiskt riktigt stolt över mig själv just nu, är stolt över att jag verkligen tog den rundan jag tänkte och att jag verkligen sprang hela. Att jag verkligen sprang. Oftast brukar jag bara säga att jag ska springa men de aldrig blir av, men nu, äntligen gjorde jag det, haha.
Jag tog en sväng med moppen också. Har äntligen fått den lagad sen den pajjade förra sommarn. Så länge jag skatat på pappa att han ska fixa den till verkstad och aldrig gjort det. Men nu äntligen har de jätt resultat, och nu så har jag till och med fått hem den och den är lagad. Tog en sväng hem till Cicci, skulle ändå hämta min tröja hon lånade idag, så de passade perfekt.
Just nu gör jag inget speciellt. Ska nog plugga lite. Idag skulle alla i klassen låna en bok som vi ska läsa, och jag valde en bok som heter "Efter Kraschen". Den ska tydligan vara jätte bra. Nån som läst den?
Aja, ska iallafall lägga mig i sängen och läsa lite ur det, får se om jag fångas av den och då lär jag läsa länge. Så om jag inte skriver nått mer idag i bloggen så vet ni varför ;D

Ha de bra alla!image78



One day

Nu är jag hemma igen. Har först varit i skolan från 08:25 till 14:05 och som vanligt haft alla jobbiga lektioner. Efter det åkte jag till Brunn och träffade Cecilia (Cicci), Helene och Cecilia (Cissi). Vi satt på ingarös konstgräsplan och satt och pratade om allt möjligt. Nu sitter jag iallafall och dricker lite blåbärssoppa, jätte gott! Jag är typ kär i blåbärssoppa, så otroligt gott. Plus att de är ju ProViva och magens bästa vän, haha ;D
Nu ska jag snart ut och ta en jogging runda ner till vattnet, som jag egentligen borde börjat med att göra förra veckan. Men bättre sent än alldrig som man brukar säga.



image136
Foto: Linn Blohm


Ha de bäst alla!
image78




God morgon

Nu är det Tisdag och jag håller på att äta frukost. Ska snart börja fixa i ordning mig lite mer också,eftersom att min bus går om 20 minuter. Idag åker pappa och lämnar in min moppe på service så det kommer troligen att vara klar i kväll. ÄNTLIGEN så blir den lagad och jag kan börja åka igen. Längtar tills ikväll ;D


Idag ska jag också först till skolan, efter det har jag faktiskt inte bestämt nått jag ska göra riktigt, förutom att köra lite moppe förståss, haha. Ska iallafall också föröka ta en jogging runda i det förhoppningsvis fina vädret när jag kommit hem.


Ha de så bra alla!

image78

God natt

Ska bara säga God natt och sov gott till alla, så hörs vi i morgon!
Nattinatt<3


Saker och ting kan ha varit, men de kan också återuppstå igen, you know <3.
image78




Bästa vännen, Cecilia Rahme

image129

image130

image132

image133

image134

Du kommer föralltid ha den bästa platts i mitt hjärta,
jag kommer alltid ställa upp för dig,
den 20 Maj har jag uppleft 16 år med dig,
16 underbara år som vi klarat av, tillsammans!


Cecilia Rahme always in my heart <3


Tiden räcker inte alltid till

OJ! Nu var de länge sen jag skrev sisst, inte meningen det. Har bara inte haft tid med ett litet inlägg.
Kan kort sammanfatta de två dagar jag missat att blogg om...

Lördag
I lördag började det med att jag hade möte med mitt handbolls lag. Vi pratade lite inför sommaren och om vad vi tyckte och tänke om vad vi skulle göra då. Sedan gjorde vi ockdå lite olika leker tillsammans, haha. De va grymt kul! ;D
Efter det åkte jag hem till min absoluta bästa vän Cecilia. På kvällen senare åkte vi till Kajsasudde ocj grillade och hade de gött. Kvällen blev precis som vi tänkt oss.

Söndag
I går, började det att pappa väckte mig vid 9 för att jag skulle upp och engaskera en turnering som vi gjort i klassen. Den blev helt lyckad, och vi fick stort beröm för den. Bra jobbat 9D1 ;D hihi
Sen åkte jag till mormor och morfar, och sov över där.

Måndag
Idag har jag inte gjort mer än att vart i skolan träffat Cicci och tränat. Nu sitter jag här och är avunsjuk på min Tina Nilsson som idag tog piercing i naveln. Åååh, vill ju också göra det :/

Aja, nu tänkte jag duscha och sen ta något att äta, ha d så bra alla!
image78



Lördag!

Hej och god morgon alla! Alla sovit gott? Det har iallafall jag förutom att de var lite trökt att somna bara. Hade så mycket att tänka på, så de tog sin tid att verkligen somna. Men nu är jag iallafall vaken, haha. Mamma väckte mig för 35 minuter sen och sa "God morgon, nu ska vi åka om 50 minuter". Va!? Nej!?
Men jo de ska vi, ska tydligen ha en träff med mitt handbollslag klockan 13:00 idag. Först sa dom att vi skulle ha den här träffen, sen ändrade dom sig och sa "nej de är ingen ide, det är ändå typ ingen som kommer". Men nu har dom tydligen ändrat sig igen så nu ska jag tydligen åka dit.
Efter träffen kanske jag ska träffa en person som jag inte träffat på jäääätte länge, ska bli kul att få träffa honom igen. Men de är inte äns säkert, i förrgår sa han att vi kanske kunde träffas idag, men ett kanske är ju bättre än ett Nej (?), om man bara inte har för höga förhoppningar att de verkligen går.
Aja, ska klä på mig lite andra kläder och fixa till mig lite, sen så blir de väl att vti åker på en gång.
Men så klart kommer jag skriva nått ikväll. Ha de bra så länge!


image128
Foto: Linn Blohm

image78




God Natt?

Är jätte trött, men käner ändå att jag inte kan/vill sova, tankarna är för många och saknaden för stor. Allt som hänt idag är väldigt mycket. Känns inte som att det var idag jag hade hemkunskap i skolan, eller att d eva idag då tjejerna i klassen låg ute och sola. Känns som att dne här dagen varit otroligt lång.
Varit med om så mycket, har uppleft alla kännslor, träffat så sjukt många personer jag känner/är bekanta med.
Kom och tänka på att jag egenligen skulle varit med Tina idag, men de blev ju inte så, eftersom att hon tydligen skulle gå på bio med sin pojkvän och några vänner, Våran kväll då? Skulle inte det varit idag? Aja, sittre iallafall på mitt rum just nu, känns som att min huvud snart spricker av alla olika tankar av dess slag.
Ska nog lägga på på sängen och tänka igenom de mesta.

God natt, hörs i morgon!
image78




Hemkunskapen i Skolan

Idag hade vi hemkunskap i skolan och alla skulle göra två och två en valfri kötträtt. Jag och Klara hade bestämt oss för att göra Tacos men egna bakade bröd till. Det blev iallafall jätte gott! Måste säga att har aldrig ätit så goda Tacobröd innan, fan va bra vi är Klara, haha ;)

Några bilder från HKn:
image124
Sifia skär lök


image125
Sifia och Linnea


image126
Simone med sitt underbara leende


image127
Klara skär grönsaker


Just nu är mormor och morfar här på besök så ska dra mig ner till vardagsrumet och hålla dom sällskap. Ha de så bra alla så länge!
image78



25 Minuter kvar

Snart helg, sittrer just nu på min SO lektion och gör ett eget arbete om Djurens Rättigheter, ricktigt hemskt faktiskt vad människor gör med djur. Vissa saker klara jag inte av själv att se. Kan lägga till en länk där väldigt otäcka och äckliga saker sker med djuren, VARNAR ALLA!! Det är ruggit hemskt, fattar inte hur människor kan vara så hemska faktiskt, nått måste ju vara fel på dom.
Här är länken iallafall:
http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp -Varnar er igen, ricktigt Djurplågeri!

Aja, slutar om 25 minuter. Snart Helg :D
Vi hörs senare!

image78


God morgon

God morgon alla! Just nu sitter jag och äterfrukost väntar på att pappa ska bli klar i duschen någon gång så att jag kan duscha sen. Idag är det en ridig morgon, de är det alltid på fredagar. Min buss går hemmifrån mig klockan 06:54 och skolan börjar 08:00 med Hemkunskap. Det är iof sig kul med Hemkunskap fast bara när man lagar mat eller bakar, haha :P För mig tar den nästan en hel timma för att komma tillskolan, kan låta jobbigt men är van. Det har nästan alltid varit så, har bytt skola två gånger.
Aja, måste skynda mig lite nu, men vi hörs sen!

Hoppas de blir lika underbart väder som de varit de senaste dagarna.


image123
Foto: Linn Blohm

image78




Dröm sött

God natt alla och dröm sött, så hörs vi i morgon :) <3


Match mot Haninge

Nu är jag hemma igen. Mitt lag har haft match mot Haninge, jag kunde då inte vara med eftersom att jag inte mår så bra. Som tur va blev seger med typ 12 mål även om vi var många borta och skadade. Vi fick då hjälp av 93orna med flera spelare och de gick bra. Efter våran match spelade också vårat damlag som nästan enbart består av 90or och 91or. Två sycken i mitt lag fick vara med och spela där med, och det blev vinst för dom också. Med typ 2 mål eller nått.

Några bilder från mitt lags match...




tryck för större bild ;)

image78



Picture

Är så otroligt glad just nu för jag hittade för en stund sen min laddare till min kamera! Så mycket och länge jag letat efter den och äntligen är den återfunnen. Kunde inte hålla mig så jag laddade kameran en liten stud och tog sedan en liten promenad ner till våran lilla strand. Självklart blev de några bilder på vägen, haha ;D

image107


image108


image109


image110


image111


image112


image113


image114



Nu tänkte jag iallafall plugga lite So och skriva om Djurens Rätt. Ha de så bra så länge!

Nån favorit bild? Komentera gärna villken i så fall :)

image78



Äntligen är det över

image104


 

Nu änligen är provet gjort. Kom precis hem från skolan mår fortfarande inte så bra, men åkte dit iallafall och gjorde nationella del B1 och B2 i matte. Det gick faktiskt helt okej, trodde de skulle gå mycket sämre än va de gjorde, så jag är nöjd. Var det bara jag men va inte B2 delen väligt klurig? Jag hade iallafall jätte ont i huvudet så jag hade ganska svårt att konsentrera mig på uppgifterna. Plus att de var svårt att tänka. Aja, hoppas iallafall att jag får något rätt, haha :P
Solen skiner ute så jag tänkte faktiskt ta något att äta, hämta en alvedon och sen gå ut och sätta mig i solen. De är ju trotts allt underbart väder!
Ha de bra så länge!

image78



Godnatt

Godnatt alla, vi hörs i morgon! <3

Mina tankar utan svar

Kommer det någonsin bli så som vi hade det förut igen?

I think about you all the time.

On the days I can't see your eyes,

I don't even want to open mine

on the days I can't see your smile,

I don't even want to smile

on the days I can't hear your voice,

I don't have a choice,

I miss you so much,

on the days I'm without you,

I don't feel good.

There is only one thing to say,

you are wonderful,

you are everything I want to have,
everything I dreamt about,

so beautiful,

I wish you was only mine,

I can't find a word who can explain,
how much I love you...

image78



Inte långt kvar

image103

Kollade lite i kalendern och såg att de inte alls var långt kvar tills jag fyller 16! Det är bara 3 veckor och 6 dagar kvar, alltså 27 dagagar kvar tills den 20 maj. Ååh längtar så! Fast jag har ingen aning om vad jag ska önska mig, eller jo två saker:

1.
En digital Systemkamera
2. Ny Mobil

Det är det ända jag kommit på än så länge. Klart att man alltid vill ha pengar, kläder, smycken osv. men lite roligare med nått annat också. Jag menar kläder och smycken kan man ju gå ock köpa själv då och då eftersom att de har man oftast alltid råd med. Men hur många ungdomar har råd att gå och köpa en ny mobil eller en systemkamera? Inte många som jag vet iallafall.

Nån som har några bra förslag på en bra mobiltelefon eller systemkamera? Skriv gärna dom till mig :)

Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga lite, har lite att ta igen eftersom att jag ej varit i skolan idag eller igår pga att jag är lite sjuk.

Ha de bra alla!

image78



Bruna ben

image97

Har varit ute nu i nästan 3 timmar i solen, och gissa vad? Jag har börjat få lite färg, är inte lika vit längre som jag var innan jag gick ut i solen, haha ;D
Hoppas bara solen fortsätter att lysa och himmlen lika blå, då lär sommaren komma alldeles snart!

Nån mer som börjat få lite färg eller är de bara lilla jag? ;D

image78


Godmorgon underbara dagar

image96


Ännu en underbart solig och varm dag framför mig, vakndade faktiskt med mindre huvudverk idag, jätte sköönt! Fast magont har jag fortfarande och lite yr är jag också, men hoppas de går över underdagen så att jag klarar av att gå till skolan i morgon och göra Nationella i matte.
Aja, ska ut och plugga lite matte i solen och lysna på fåglornas kvitter, haha.
Ha de så bra och njut av solen!

image78



Snart 23/4

Godnatt, ska försöka sova lite nu, om de nu kommer gå, har så fruktansvärt ont i huvudet.
Nattinatt <3

image78


I miss you

Varge dag, natt, timma, kvart, minut,
sekund som går, blir saknaden allt större.
Jag vet inte hur jag ska förklara,
men att inte veta något,
om varför/vad/hur du vill ha det,
gör mig galen.
Du säger en sak,
men samtidigt menar en annan,
hur är det egentligen?
Jag lär aldrig få reda på det,
önskar bara att du förstår,
att allt går,
bara man är villig att offra saker och ting,
bara man är villig att kämpa,
det kan ta tid,
men tid har vi väl?
Jag menar, vi ska väl inte dö än?
Men, har du orken att villja kämpa?


Vill bara att du ska veta, Jag saknar Dig!

image78



Promenaden

Nu är jag hemma igen från våran lilla promenad. Vi gick ner till vattnet där våran båt brukar ligga. Vi har inte hunnit sätta iden i vattnet i år men de lär väl bli snart. På sin platts och på sin släpkärra står den på våran tomt just nu.
När vi kom ner till vattnet höll solen precis försvinna bakom träden, fåglarna kvittrade för fullt, och himmelen helt klarblå. Det var en underbar vacker vår kväll och plus att det var en skön promenad.

Några bilder från promenaden (tog med mammas mobil så ni får stå ut med lite suddiga bilder) ;)

 image85image86






image78



Inte så bra

Idag har inte direkt varit en bättre dag än igår. Det började med att jag som vanligt vaknade av alarmet på mobilen vid 06:30. Jag kände redan igårkväll att jag hade ont i huvudet och tog då en Alvedon så att jag sedan kunde somna lugnt. Men i morse hade inte verkarna i huvudet försvunnit, utan blivit ännu värre. Dessutom hade jag ont i magen och ont i halsen. Ingen direkt bra start på dagen. När jag reste mig upp ur sängen kände jag också att allt snurrade lite grann. Gick ner till mamma och sa som jag kände, att jag inte måde bra osv. Efter vår lilla pratstund ringde hon till skolan och sjukanmälde mig och det var bara att lägga sig igen. Men somna om kunde jag inte göra. Jag låg i stället i min säng och funderade, på allt och alla. Men efter en lång betänke stund somnade jag om. Riktigt skönt! Sov då till tolv, åt frukost, tog fram mina matte saker och började plugga lite matte i solen.
Vid tre åt jag lunch som bestod av gårdagens middagsräster som var pappas och mammas egna glauschsoppa, mycket god ska jag bara tillägga. Sen gjorde jag inte nått speciellt, satt lite vid datan, kollade lite på tv och fixade lite med tvätten, stolt faktiskt att jag tog ut tvätten ur tvättmaskinen och sedan satte på en ny, haha :P


Aja, nu har jag precis ätit middag och mår lika illa som i morse, kanske lite bättre... Ska faktiskt ut och gå en promenad med mamma och pappa i den vackra kvälls solen.


Ha de så bra oxh hoppas ni mår bättre än jag!


image78


Då allt jag gör blir fel

image39

Det känns som tusen nålar trycks in i hjärtat mitt,
det känns som att nån satt på en vattenkran i mina ögon, då mina trårar bara rinner,
det känns som att jag fallit ner till botten av de djupaste djup och aldrig mer lyckas komma upp,
det känns som att här tar allting slut...
Förlåt!


Sommarn med er <3

image82

You're perfect

I just want you to know
That I'll always be there, by your side
Even though you've made your mistakes
I'll never let you down, no matter what
You're everything to me


When you're not here
My tears stream down my face
And slowly turns into blood
I can't imagine a life without you


You're perfect and I love you.

Nått bättre förslag man kan göra?

Hadde lite tråkigt så hitta den här och täkte jag skulle göra den också och se hur resultatet blir XD :P

HUR ROLIGT LIV HAR DU?


(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
( ) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
(x) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing (öronen om de gills?)
(x) Du har en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
(x) Du har skämt ut dig ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
( ) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
( ) Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck
( ) Du har lyssnat på musik en hel natt
( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
( ) Du har varit utanför Europa
(x) Du har suttit vid datan en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
(x) Du har druckit minst två liter läsk på en dag. Hahaha XD 

Mina poäng: 24

0-9 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
10-16: Du har verkar inte ett så roligt liv, men det kanske duger
17-24: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.
25-33: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland!

Sommar på väg

Idag, en underbar solig dag som jag tror alla verkligen längtat till (?), nu hoippas jag verkligen att sommarn börja komma och att våren är inne. Ååh vad jag längtar tills vi kan öppna våran pool och ta det första doppet, och bli brun, Gud va jag längtar!

Bilder från förra sommarn:
image79
på Gotland med familjen och kusinerna

image80
Gotland, Jag fick den största fisken, haha

image81
Malta, på höstlovet med familjen och kompis familj

image78

Finns bara en som du!

Jag tittade lite i andra bloggar och såg den här texten, på nått sätt fastade den rakt i mig och det är nått vi alla borde tänka på och verkligen ta till oss att de verkligen är sant de som står här denan...

Du kanske inte tror på det, men det är till 100% sanning!
1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dej så mycket att de skulle för Din skull.
2. Åtminstone 15 personer älskar Dej på något sätt.
3. Den enda anledningen till att någon hatar Dej är att de skulle vilja vara precis som Du.
4. Ett leende från Dej kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dej.
5. Varenda kväll tänker någon på Dej innan de somnar.
6. Du betyder allt för någon.
7. Om det inte vore för Dej, skulle någon inte leva nu.
8. Du är speciell och unik.
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dej.
10. När Du gör ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta med.
11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dej, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.
12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dej själv, förr eller senare, får Du exakt som Du ville.
13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dom, Du mår mycket bättre om dom vet.
15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dej tid att låta vännen veta att denne är underbar

image78

Skuru IK - Gustavsbergs IF HK

Ååååh, vad sur jag blir. Varför var vi tvugna att spela dåligt idag? Just i Finalen? Jag tror vi var ganska övertaggade och trodde att vi skulle vinna eftersom att vi har vunnit alla andra matcher vi spelat mot dem. Men allt annat en vinst blev det iallafall. Domarna var inte bra idag heller. Hur kan man inte ta in bra domare till Stockholms Serieslutspel, åtminsronde borde man ha brs domare i Finalen. Aja, vi jobbade för dåligt hem och spelade inte som ett lag i annfall, det var det vi förlorade på.

Det märktes redan innan matchen att Skuru ville vinna. För vi skulle ha omklädningsrum 5 medan dom skule ha 4ran, men dom tag vårt omklädningsrum och då öppnade pappa dörren för att säga till att vi behövde våret omklädningsrum och bad dom att gå ut. Då stänger deras tränare först igen dörren, sen öppnar han den sätter på låset och stänger igen, Vadå Sportsligt? Skuru är inte direkt känd för sin trevliga sida direkt.

Nu ska jag bara vara hemma och ta de lugnt.
Ha de bra alla!

image78

FINAL Slutspelet

I morgon ska jag och mitt bästa handbollslag spela Final i Sluspelet, så i morgo avgörs det om vi är 2a eller bäst i Stockholm. Idag har vi spelat två matcher i slutspelet iallafall och jag vill bara på peka att dom här två dagarna vi spelat slutspelet så har det verkligen vart dommarskandaler, de har varit ricktigt kassa!
Första matchen som var kvartsfinal var mot Rosersberg. Den vann vi fast de va inte lätt. De var ricktigt jämt och dom kunde lika gärna gått om oss och leda men vi lyckades försvara oss bra och göra flera mål frammåt så vi vann tillslut med kanske 2 mål. Dommarna är ett stort minus!
Semifinalen var mot Tumba och det visste vi skulle bli en tuff match. Men förvånande nog så lädde vi nästan hela tiden med 3 mål och flera gånger till och med med 6-7 mål. Vi vann tillstul med 28-24. Dommarna var ricktigt dåliga den här matchen! En sak som är helt sjukt är att tack vare dom får inte en i  mitt lag spela i morgon. TACK!!!!! Asså fan va sur jag blir. Dom gav henne röttkort för ingenting och till och med motståndarna fattade inte varför hon fick det... Aja, men i morgon är det iallafall final!
Tack för att ni, Cecilia och Helene, kom och tittade på när jag spelade, betyder så mycket att ha er där.

image77


Nu ska jag äta och sen såva för att ladda upp mig tills imorgon :)
Ha de bra alla!

image78

Slutspelet i Gustavsberg

Idag spelade vi våran åttondelsfinal mot AIK i våran hemma hall. Det gick inte så bra för oss men vi vann ändå tillslut, och 8 mål hann jag iallafall göra, haha ;)
Nej, men matchen var inte den besta men ändå inte den sämsta, för de första hade vå jätte dåliga domare som aldrig dömde för steg eller något men så klart fin ns de sånna domare också. Hatar bara att man alltid får dom när man spelar en match som verkligen är betydelsefull, aja... Vi van  iallafall och de är jag glad för.
I morgon är det dags för kvartsfinalen och om vi vinner den är de semifinalen också i morrn. Kommer rapotera mera om d ei morrn om hur de går och så. Det jag vet idag är iallafall att vi ska möta Rosesberg, dom mötte vi ju föra helgen i Irstacupp finalen och då vann vi ganska stort, får se hur de går i morgon då...

Aja, ska gå och lägga min nu så att jag är laddad till imorgon, haha ;)
Ha de så bra alla!

image78

Du vet han som bara finns i dina drömmar...

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.  
Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.

Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.

Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.

Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.

Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.

Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

Han som aldrig lämnar dig.

.. Han förtjänar din kärlek.


Ett Foto

image76

En person. ett skal, en utsida, ett vanligt foto, säger bilden nått om min insida?

Slutspelet

I morgon är det först skola som vanligt men sen börjar Slutspelet. Vi ska spela en kval match imorgon mot AIK, hemma i Gustavsberg (Ekvallen) klockan 18:45. Det ska bli jättekul, tycker synd om AIK bara, haha (a) Dom spelar i Div. 2 medan vi spelar i Elité, och vi kom tvåa i den serien. Så de borde inte vara några problem imorrn, men man vet ju aldrig. Får hoppas att alla i laget har blivit friska nu och att skadorna fursvunnit eller ja, iallafall lindrats lite. Vill ju inte att nån ska sitta på sidan och inte kan vara med och spela.

Men, men får se hur de kommer gå i morrn. Nu ska jag iallafall snacka lite med min Cecilia, men kanske hinner skriva nått mer ikväll, får se hur de blir.

Ha de så bra alla så länge!

Torsdag 17/2-08

Dagen & Kvällen med dig, du min bästavänn, Cecilia Rahme alltid vi<3


(bild kommer senare)


Bildarbete

image75

Mitt bildarbete, tog bilden med mobilen eftersom att min laddare till min kamera är borta så jag har inga batterier till den så de fick bli men mobilen, och den suguuuer!! Men, men..
Bilden är inte klar men nästan, måste fixa lite med vissa detaljer och lägga till lite saker, men snart är den klar!

Tro inte jag hinner skriva nått  mer idag, så ni får ha de så bra och Godnatt!

Nationella Prov i Engelska

Idag hade jag det, det prov jag minst velat göra. Engelska är inte min starka sida direkt och att skriva uppsatts på Engelska är nått jag verkligen suger på. Men man får hoppas på ett G iallfall, tror nog jag får de men man vet ju aldrig. Men, men ska iallfall plugga lite nu, måste ju bli klart med bilduppgiften nån gång också...

Ni får ha de så bra så länge!

Ingarö

image74

För några är Ingarö bara en ö, för andra är det Stockolms skärgård/landet, för vissa är det deras hem.
För mig är det mitt hem. Ingarö är en ö med många sommarhus, ängar, skog, några bondgårdar, stränder och vanliga bostadshus. Vi har en matbutik, en mack, golfbana, två små resturanger (en vid havet och en typ i mitten av ingarö), en Pizzeria, ca 5 dagis och så klart finns det skola.
För mig tar det 1 timma med buss in till Slussen. Bussarna går inte ofta, en gång i timmen på vardagarna och varannan timme på helgerna. Som tur är har jag moppe så att jag lättare kan ta mig fram och har inte lika stor tidspress på mig. Så klart finns det underbara vänner <3

De va lite om Ingarö där jag bor.
Ha de så bra!

You know I love You,

Saknar Dig, enormt mycket,
Du är en sån uderbar person man bara inte vill tappa,
en person man inte vill vara långt ifrån,
jag vet inte hur Du känner eller vad Du vill,
men att förlora Dig helt är något jag absolut inte vill,
kommer alltid ställa upp för Dig,
jag vet vad jag vill och hur jag känner,
men är det samma som Dig?
Vill inte ge upp, inte än,
de är ju långt kvar tills jag flyttar,
jag finns ju fortfarande här, i Stockholm, hos Dig.
Du är den ända som finns i mina tankar,
jag är förvirrad, jätte förvirrad,
vet inte vad jag ska göra,
eller vad du vill att jag ska göra.
Jag vill iallafall inte förlora dig,
Du är en av de bästa människor jag träffat,
en av de underbaraste människorna jag känner.

Aja, hoppas jag får ett svar snart (?)

Vill iallafall träffa Dig, kanske inte göra nått speciellt bara ta de lugnt, sitta och prata lite eller nått, om du vill det/när du vill det är det bara att höra av Dig och säga det, saknar våra stunder tillsammans...

Alltomhandboll.nu

Denice och Cecilia räddar bakom muren

Denice Steen och Cecilia Gustafsson
Vad äter dom i Gustavsberg, vad gör dom? Har du kollat in deras F-91 lag förstår du vad jag menar. Få lag i Sverige (inklusive seniorlag) har så välväxta spelar som just "Gurra" har i denna åldersklass. Men det finns undantag. Målvakterna Denice och Cecilia är förhållande vis små men kompenserar med blixtrande reaktionsförmåga och bländande spelsinne.
- De är få lag som kan skjuta förbi vårt försvar så oftast får vi sexmetersavslut på oss, då måste man vara snabb och explosiv, förklarar tjejerna gemensamt.


Det som står ovan har jag tagit från www.alltomhandboll.nu



Egentligen är vi bara 92or men ibland får våra fyra 91or vara med oss, som de var i denna turnering (nr 17 Matilda Hampl och målvakten med blå tröja Denise Steen är två av våra 91or).

Irstablixten -08

image73
Först vill jag bara säga, Fan va grymma vi är tjejer vi ägde verkligen hela helgen!

Fredag
I fredags åkte vi ner mot Västerås för att spela Irstablixten som vi föra året kom tvåa i. I år var vi inställa på att försöka vinna. Direkt när vi kom ner till Västerås var det dags för årets Irstablixtens första match, det var Gustavsbergs IF HK - Östersunds HK och den matchen vinner vi lätt med 12-2. Sen var de dags att åka till förläggningen och äta och sedan sova.

Lördag
Lång sovmorgon och en god frukost sedan var det dags att åka till hallen igen för att värma upp till match. Dagens första motstånd som skulle vara IFK Tumba HK trodde vi skulle bli en ganska tuff match men att vi ändå skulle sluta som segrare. Förvånat nog visade det sig vara deras "andra" lag som inte hade fått spela i SM som spelade denna turnering. Då kan man redan innan täbka sig vilka som skulle vinna, matchen slutade med 7-16 till oss. Ennu en seger och ennu ett hopp om att komma till final. 
Dagens andra match skulle inte bli så svår och vi förstod redan innan att vi skulle vinna ganska lätt. Som vi hade trott och hoppats på så vann vi den matchen mot Kållandsö HK med 3-20.
Nu var vi vidare till kvartsfinal som skulle spelas morgonen efter.

Söndag
Kvartsfinal och vi mötte Härnösands HK. Vi trodde att vi skulle vinna och de gjorde vi också, med 16-9. Semifinal!
I semifinalen skulle vimöta ett bra lag som heter Lindeskolans IF. Men de lyckades aldrig att besegra oss, de kämpade på bra till en börjen med sedan drog vi ifrån stort, resultat 11-21 till oss. Final!!
I Finalen skulle vi möta Rosersbergs IK och vi trodde de skulle bli en tuff och jämt match, men att vi ändå sulle stå som segrare tillslut. Vi började med att göra några snabba mål i början av matchen och Rorsersberg hängde inte med alls. De lyckades aldrig att vända matchen och vi vinner med 12-20!!
GRATTIS TJEJER, så otroligt bra vi spelat i helgen!!
Nu är jag äntligen hemma och helt slut i kroppen, det värker i Axeln och i min Vänstra fot men de är sådan man "glömmer" till matcherna och man kör för fullt iallafall. Nu ska jag bara forsätta att göra min Rehab varje dag så försvinner nog skadorna snart (hoppas jag). 


Bilden längst upp är på Alexandra Domeij (nr 21), Linn Blohm (nr 3), Linnea Larsson (nr 20), Matilda Hampl (nr 17), Denise Steen (nr 16) och Cecilia Gustavsson (nr 1). Det var www.alltomhandboll.nu som fotade den här bilden efter Finalen. De ville tydligen ha en bild där våra 4 största spelare skulle "täcka skott" och våra målvakter skulle vara bakom (som ni kanske ser, hihi).
(Lagfotot efter finalen har inte kommit än men den ska jag lägga ut så fort jag får den)


Ha de så bra alla!!

Göteborg, Sävehof??

Nu är jag nere i Göteborg med pappa och Linnea och hennes pappa.
Vi har blivit ner bjudna av Sävehof som ville prata om vad de kunde erbjuda oss när vi flyttar ner och kanske börjar i deras lag.
Så idag har vi dätt deras herrar spela. Och de vann ganska lätt. De va coolt för vi fick kort till VIP rummet och där inne fick vi gratis dricka och mat, fett nice, haha :P Vi fick också jätte bra sittplattser, så vi kunde se Oscar Carlén väldigt bra iallafall, haha XD
Han spelar i Ystad och som tur va så mötte Sävehof dom, asså han e otriligt bra! Och så unga och med i Landslaget och allt. Inte bara de han e grymt söt också, hihi ;)
Så jag och Linnea satt där och njöt av matchen. Bra handboll och bra spelare.
Aja, nu ska jag sova, i morrn ska vi snacka mer med förbundet och om lägenheter ochså. Får se va de har att erbjuda oss,

Godnatt ! <3

Poängligan Elitserien F91 2007-2008 (Gustavsbergs IF F92)

Asså Shit va få matcher jag spelat detta år, bara 11 stycken,
varför ska alltid jag bli skadad och sjuk? Snyft :(
Men 3 utvisningar hann jag iallafall få, haha,
Linnea, jag tror nog du har varit lite för stygg detta år, haha XD, 20 minuter inte illa ;)
Vi kom iallafall tvåa i Eliserien för 91or, de är Grymt Tjejer!
Bästa F92orna i Stockholm lätt är vi iallfall ^^



Poängligan F91 Elit 2007-2008

UTESPELARE

NrNamnMGAUtvP

21     

Alexandra Domeij              16        77       0        4        0      

03

Linn Blohm1168060

20

Linnea Larsson15380200

14

Sofia Nyström15310140

09

Victoria Bolander16300140

15

Sandra Rosteck1621080

06

Frida Iverson1613000

24

Anna Bergstrand9100100

22

Erika Thyr1280100

13

Anna Johansson65000

04

Matilda Aspegren144040

07

Olivia Bäck83040

11

Malin Jönevall00000

05

Nadia Ullatti Haddaoui00000

M = Spelade matcher, G = Mål, A = Assist, Utv = Utvisningsminuter, P = Poäng,


MÅLVAKTER

NrNamnMGAUtvSIMP

12     

Linnea Sidibe               7         0        0       0       0       0      0      

01

Cecilia Gustafsson14000000


M = Spelade matcher, G = Mål, A = Assist, Utv = Utvisningsminuter, S = Skott på mål, IM = Insläppta mål, P = Poäng


Mitt Hår

Innan jag klippte mig hade jag...

långt hår.

Nu efter jag klippt mig har jag...

kort hår!!

Klippning

Idag var jag hos frisören och skulle klippa mig,
som jag inte gjort på ett tag nu och jag lovar, det syntes.
Mitt hår var jätte slitet och det var verkligen dags att klippa mig.
Gissa hur mycket dom var tvygna att klippa? Snyft :'(
nästan 18 cm :'(
Så mitt hår är jätte kort tycker jag...
(Ni ska få se en bild på mitt hår i morrn, orkar inte fixa de nu)


Ha de bra!

Orken att våga försöka (?)

Jag vill försöka,
jag vill inte ge upp,
jag vill hoppas,
jag vill inte att de ska sluta såhär,
Men vad vill du?

från Stockholm till Göteborg

Nu är det mindre en 5 månader kvar tills jag kommer flytta till Göteborg och lämna Stockholm.
5 månader med er, mina vänner, min familj ska bli dom bästa fem månaderna jag någonsin haft.
Sommarn, ska bli den bästa hitills, allt för att saknaden ska bli större av er när jag flyttar,
så att när vi ses igen blir det extra lyckligt, glatt och roligt. Att veta att ni finns kvar hos mig även om jag kommer bo långt borta, kommer bevisa att ni är de aldra mest ricktiga och bästa vänner och familj jag har.
Kommer sakna er nått enormt,
men än så länge finns jag kvar här i stockholm och de kommer jag vara de närmsta månaderna.
Aja, nu ska jag börja packa,
ska hem till min mormor och morfar och sova över så att jag kan sova extra länge i morgon,
det tar ca 20 min till skolan från dom och från mig tar det 1 timma, lite skillnad, haha.
Men, men...
Ni får ha de så bra!

Minnen, Saknaden, Sorgen...

image65


Idag har inte direkt varit min lyckliga dag,
i skolan brast allt, på näst sista lektionen orkade jag inte mer,
tårarna började rinna, en efter en sakta ner för min kund.
Hur kan allt bli så fel helt, så plöttsligt?
Vi som i början hade en helt vanlig Svenska lektion slutade som ett kaos.
Vi hade lyssnat på ett band där de väckte stora kännslor bland några i klassen.
Bandet handlade om en kille som var sjuk, han skulle inte överleva,
och för varje dag blev han bara allt mer och mer svagare, och blev bara smalare och smalare.
Canser? Varför startade det här bandet kännslor om canser?
Minnen? Så många minnen om saker jag uppleft.
Saknad? Ja, nått så enormt mycket!
De var inte bara i mig sorgen och saknaden kom,
de var i fler.
Saknaden av min farfar som dött i canser har aldrig vart så stor.
Min lärare blev jätte ledsen över att ha spelat upp det bandet för oss,
hon sa att om hon bara visste att de skulle väcka sådanna kännslor skulle hon aldrig spelat upp den.
Men de var för sent, det var inte bara saknaden av farfar som tog tag i mig de vart nått mer,
de handlar om "Dig" också!
Jag blev hemskickad till en kompis där hon och jag var hele eftermiddagen,
i gick från skolan,
har aldrig vart så sorgsen förut...

En Dröm och den kommer aldrig bli verkliget

image61

Jag kan inte bara glömma allt, Jag kan inte bara släppa dig, vad som än händer så kommer jag fortfarande älska dig!

Sverige (Riksläger 1)

image60
Linnea, Ellen och Jag.

Vi var tre av de 14 stycken bästa F-92 tjejerna i Sveriga som fick vara med och spela som Sverige.


RSS 2.0